Tulli- ja rajavartiolaitoksen virkamiehet

Tulli- ja rajavartiolaitoksen virkamiehet

 

Tullivirkailijat ovat kansallisten lainvalvontaviranomaisten laulamattomia sankareita. Se voi olla varma työpaikka ja jalo mahdollisuus suojella maata haitallisilta toimilta. Joka kuukausi miljoonia tavaroita tulee rajoilla ja ne on läpäistävä tarkastukset. Tullivirkailijan on varmistettava, että kaikki, mitä tapahtuu, on Yhdysvaltain hallituksen määräämien lakien mukaista. Tullivirkailijaksi ryhtyminen tarkoittaa, että on vastuussa laittoman salakuljetuksen pitämisestä poissa Amerikan yhdysvalloista. Yhdysvaltain tulli- ja rajavartiolaitos vastaa tullivirkailijoiden palkkaamisesta ja kouluttamisesta. He kouluttavat tulliviranomaisia ​​estämään laittomien maahanmuuttajien, aseiden, väärennettyjen ja laittomien rahtien pääsyn rajan läpi. Tullivirkailija on siis ensimmäinen puolustuslinja kansallisen turvallisuuden järjestelmässä.

Oletko oikeutettu?

On olemassa monia kriteerejä, jotka henkilön  ausbildung brandschutzhelfer münchen on täytettävä brandschutzbeauftragter ausbildung münchen saadakseen upseeriksi. Ensimmäinen vaatimus on olla Yhdysvaltain kansalainen tai laillinen asukas. Sinun tulee olla alle 40-vuotias. Hakijan on läpäistävä ja läpäistävä rikostaustatarkastus. Heillä ei saa olla rikoshistoriaa tai ongelmia alkoholin ja laittomien rumpujen kanssa. Mahdollisten hakijoiden on myös oltava halukkaita oppimaan espanjaa ja heillä on oltava ajokortti.

Hanki korkeakoulututkinto

Neljän vuoden korkeakoulututkinnon hankkiminen on erittäin suositeltavaa tulevalle tullivirkailijalle. Hyvin harvoin hakijat selviävät valintaprosessista ilman sitä. Hyvä pääaine olisi rikosoikeuden, kriminologian tai lakiasioiden alalla.

Etsi aukkoja

Mene Yhdysvaltain rajavartiolaitoksen ja tullin verkkosivuille ja etsi ajankohtaisia ​​työpaikkoja. Näet helposti, mitkä paikat ovat käytettävissä, koska verkkosivustolla on helppo navigoida. Eri paikat edellyttävät erilaisia ​​pätevyyksiä, ja sinun on tarkistettava, onko sinulla kyseinen pätevyys ennen kuin jatkat hakuprosessia. Jos koet täyttäväsi vaatimukset, täytä vaatimukset ja varmista, että noudatat tarkkoja ohjeita.

Testi ja koulutus

Yhdysvaltain rajavartio- ja tulliosasto ottaa sinuun yhteyttä, jos he katsovat, että olet erityisen pätevä tehtävään. Jos sinuun otetaan yhteyttä ja sinut valitaan, sinun on suoritettava koulutusprosessi. Harjoitteluprosessiin kuuluu kirjallinen koe ja fyysinen kuntotesti. Molempien kokeiden läpäisemisen jälkeen sinun on suoritettava 15 viikon koulutus Yhdysvaltain hallituksen rajavartiolaitoksen ja tullin koulutuskeskuksessa. Kun kaikki on sanottu ja tehty, sinusta tulee virallisesti Yhdysvaltain hallituksen tullivirkailija.

Leave a comment

Your email address will not be published.